Kakelkultur AB

Om oss

Kvalitet, kunskap och kreativitet är viktigt för oss på Kakelkultur. Vi ser det som lika självklart att tänka hållbarhet som att ha koll på de senaste trenderna inom badrumsinredning och köksdesign. Vi har lång erfarenhet av hantverket och vet hur man skapar både klassiska, rustika och moderna stilar. Vi delar gärna med oss av det när du besöker oss.
Välkommen till oss med alla dina idéer och frågor.

Träffa oss i vår butik i Torshälla


Möt Per som tar emot dig och guidar dig i vårt showroom


I vårt showroom kan du komma och känna och klämma på alla material och vi kan guida dig till bästa köp för just dina förutsättningar. Vi har skapat badrumsmiljöer där du kan se alla delar tillsammans, testa spolknappar och kranar och munstycken.


Varmt välkommen till vårt showroom i Torshälla, på Eklundavägen 1.

Vi har både utbildning och yrkeserfarenhet


Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt


Det bästa du kan göra innan du väljer kakel eller klinker är att söka råd från personer som har lång erfarenhet från branschen. Vi på Kakelkultur har jobbat med badrums- och köksmaterial under drygt 20 år. Vi vet vad som fungerar, vad som är hållbart och vad som fortsätter vara vackert även efter en tid. Vi kan ge dig goda råd så du undviker de vanligaste misstagen och vi kan hjälpa dig att hitta lösningar och möjligheter när du inte kommer vidare själv. När du ska välja material, särskilt till kök och badrum, är det viktigt att de har en tålig yta som klarar mycket vatten och slitage, som underlättar vardagens alla bestyr. Med vår fackmannamässiga kunskap kan vi guida dig till kloka val och vi kan rekommendera profesionella hantverkare med goda referenser och lång erfarenhet. För vi vet att ett noggrant underarbete och väl utfört hantverk ger ett vackert och hållbart resultat. 

Kontakta oss

Per Warnhult

Företagssäljare

Telefon: 072-897 59 98

E-post: per@kakelkultur.se

SIGNA UPP FÖR NYHETSBREVET

Få unika erbjudanden från oss 

 
 

Du kommer att få vårt mailutskick med nyheter och inspirationgratis  en handfull gånger om året och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Vi respekterar din personliga integritet och lever upp till de krav som lagstiftning ställer på vår verksamhet.